Водеща онлайн Б2Б платформа за

Image
Image
Image

Кои сме ние?

Юротроникс започва дейността си през 2007 година в град Пловдив. Бързо след откриването си се утвърждава, като водещ доставчик на логистични решения, дистрибутор на маркова електроника и модни продукти.

Image

С какво се занимаваме?

Специализираме в логистика и изграждане на специални пазари за маркови стоки. Работим с туристически вериги, търговци, продавачи, изграждане на лоялни програми за региона на Балканите и Общността на Независимите Държави.

Image

Нашият фокус

Фокусираме се върху изграждането на стратегии и дистрибуция на маркови продукти чрез водещи търговци на пазара, безмитни магазини и частни клубове за пазарауване.

Нашата философия

Ние считаме нашите партньори, доставчици и клиенти за натурална част от компанията ни. Внимателно подбираме с кого да работим, за да поддържаме най-висок стандарт за индустрията. За клиентите си се стремим да предоставяме бърза и надеждна услуга, за да могат да поддържат голямо разнообразие от стоки. Такива резултати постигаме само благодарение на най-добрите професионалисти от индустрията, които работят с нас и ни помагат да се развиваме.

регистрирай се